Vénasszonyok nyara lesz: hétvégén is meleg, száraz, napsütéses idő várható

Forrás: Shutterstock -
hétvége vénasszony időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meleg idő várható a hétvégén, többfelé 20 fok körül alakulnak a maximumok, csapadékra nem kell számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken a köd feloszlása után általában fátyolfelhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. A légmozgás viszont élénk, Sopron és a Fertő tó körül olykor erős lesz. A leghidegebb órákban 3-9 fok valószínű, napközben 16-21 fokig melegszik fel a levegő.

anya baba levél ősz Programajánló: így kapcsolódj ki a kellemes őszi napokon Forrás: Shutterstock

Szombaton a ködfoltok feloszlása után döntően napos idő lesz, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 3 és 9, a maximumhőmérséklet 17 és 23 fok között várható.
Vasárnap is napos idő lesz a köd feloszlása után, csapadékra nem kell számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.