Jennifer Aniston kevesebb Marvel-filmet gyártana

Forrás: AFP/2019 Getty Images/David Livingston -
színésznő Marvel-filmek Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő haragszik a Marvelre, szerinte ugyanis a rengeteg hatalmas költségvetésű Marvel-film piacra dobása kiszorítja azokat a közép kategóriás filmeket, amelyekben a hozzá hasonló képességű és életkorú színészek korábban lehetőséget kaptak.

Az 50 éves színésznő a Variety-nek fejtette ki véleményét. -írja az Origo.

"Néhány évvel ezelőtt berobbantak a steramingszolgáltatások nagy mennyiségű minőségi tartalmat kínálva, és akkor azt gondoltam: ez jobb, mint amit én mostanában csináltam. Közben pedig azzal kellett szembesülnöm, hogy egyre fogyatkoznak a lehetőségek, szinte már csak a Marvel-filmek vannak. Olyasmik, amikre nem kérnek fel, de igazából nem is igazán érdekelnek, mert nem akarok zöld háttér előtt létezni"- fogalmazott Aniston.

MARINA DEL REY, CALIFORNIA - JUNE 11: Jennifer Aniston attends a photocall of Netflix's "Murder Mystery" at the Ritz Carlton Marina Del Rey on June 11, 2019 in Marina del Rey, California. David Livingston/Getty Images/AFP Forrás: AFP/2019 Getty Images/David Livingston

"Azt érzem, hogy jó volna elmenni egy moziba, kényelmesen elhelyezkedni. Újjáéleszteni ezt a korszakot.

Hozzák vissza az olyan filmeket, mint a Becéző szavak! Meg az olyanokat, mint az Ép testben épp, hogy élek, Az ifjú Frankenstein, a Fényes nyergek vagy a Hölgyem, Isten áldja!"

- sorolta a színésznő, mit nézne szívesen képregényfilmek helyett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.