Krausz Gábor megtört: "Le tudnám magam köpni..." -VIDEÓ

megbánás TV2 Krausz Gábor kitartás versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Séfe Séfe szerda esti adásában a nézők a 43 éves Szabolcs történetét ismerhették meg, aki gyerekkorában vesztette el a látását.

A masszőrként dolgozó férfi imád főzni, ezért is jelentkezett a versenybe. Szabolcs bőrön sült süllőfilét készített, vajban sült batáta korongokkal, valamint karfiolpürét és sült karfiolt tálalt a háromtagú zsűri elé.

Amikor a séfek elé kerültek az ételek, komoly kritikákat fogalmaztak meg a férfivel szemben. Mikor Szabolcs a zsűri elé lépett, rögtön magához hívta vakvezető társát. Ekkor vált egyértelművé a mesterek számára, hogy Szabolcs nem lát, ami Krausz Gábort szó szerint sokkolta.

„Elég nehezen tudok megszólalni. Bármi, amit mondtam, azért elnézést kérek. Ha csak tizedannyi alázat lenne bennem, mint benned, biztos, hogy előrébb lennék. Megmondom őszintén, hogy le tudnám magam köpni. Ha ilyen helyzetben lennék. Én csak annak örülnék, ha el tudnám égetni ezt a burgonyát"

– mondta a könnyeivel küszködve Krausz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.