Új barátnője van a Sztárban sztár leszek! döntősének, Molnár Dánielnek

új barátnő hírnév Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Dániel, a Sztárban sztár leszek! jóképű döntőse a válogatókra még egy másik lánnyal érkezett, ám már új barátnője van.

Még csak éppen hogy elkezdődött Molnár Dániel zenei karrierje, a jóképű versenyző másri lecserélte régi barátnőjét, akivel az előválogatókon láthattuk.

„A volt barátnőmmel olyan problémáink voltak, amiket nem tudtunk megoldani, így félév után jobbnak láttuk, ha különválunk. A szakítás után nem sokkal, egy internetes társkeresőn találkoztunk Renivel. Elmentem a munkahelyére és megtörtént az első randink. Órákon át sétáltunk, beszélgettük, énekeltünk. Egyből megvolt közöttünk az összhang, mindent meg tudunk beszélni egymással. Egy hónapja vagyunk együtt, de olyan, mintha már régóta ismernénk egymást. Szerencsére nem féltékeny típus"– mesélte Dániel, írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.