Ilyen lesz Demcsák Zsuzsa esküvője! Végre hozzámehet indiai szerelméhez

Demcsák Zsuzsa házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa szerelme nemrégiben utazott vissza Indiába, hogy beszerezze azt a dokumentumot, amivel végre itthon is megköthetik a frigyet. A férfinak ugyanis igazolnia kellett, hogy nincsen felesége. A hosszú procedúra végén ma bejelentette a TV2 sztárja, hogy megkapták a szükséges papírokat. 

Demcsák Zsuzsa a Mokkában mesélt arról, hogy minden akadály elhárult, és végre itthon is hivatalosan összeköthetik az életüket indiai származású szerelmével. Zsuzsa arról is mesélt, hogyan szerettek egymásba, és hogyan fogadták szerettei itthon a választottját. A TV2 sztárja szerint párja mindenkivel azonnal megtalálta a közös hangot, szüleivel, de a gyerekeivel is, így egy percig sem volt kérdéses, hogy a családba is tökéletesen beleillik.

Zsuzsa az esküvőről is mesélt, nagy felhajtást biztosan nem szeretne, de egy gyönyörű menyasszonyi ruhára és meghitt pillanatokra nagyon is vágyik. A szertartást valószínűleg szűk családi körben tartják majd, de egy baráti összejövetelnek is nagyon örülne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.