Egy hétig kómában volt Farkas Lajos, a Sztárban sztár leszek! versenyzője: újra kellett éleszteni

Forrás: TV2 -
Farkas Lajos kóma újraélesztés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! egyik nagy felfedezettje Farkas Lajos, aki hihetetlen hangjával és utánzó képességével folyamatosan lenyűgözi a mestereket és a nézőket egyaránt. Ezúttal arról mesélt, miért kellett őt újraéleszteni.

Egy hétig volt kómában Farkas Lajos, akit 43 fokos lázzal szállítottak kórházba. Az eset néhány évvel ezelőtt történt, ám az emléke élénken él a fiatal tehetségben.

Farkas Lajos, Sztárban sztár leszek! Forrás: TV2

„Belsőkönyvelőként dolgoztam egy cégnél, ahol egy nap annyira belefeledkeztem a munkába, hogy elfelejtettem enni. Már korábban is ingadozott a cukrom, de nem volt megállapított cukorbetegségem. Hazamentem és éreztem, hogy nem vagyok jól, pár napra rá pedig, tályogok jelentek meg a lábaimon. Annyira fájt, hogy már nem tudtam lábra állni, ekkor a családom bevitt a kórházba. Felvágták a tályogot, majd haza mehettem, de egy gézdarab miatt, ami vélhetően nem volt steril, elfertőződött a sebem. Kiderült, hogy

húsevő baktérium támadta meg a szervezetemet.

Erre már csak a kórházban derült fény, ugyanis 43 fokos lázzal azonnal a sürgősségire vitt az egyik rokonom. Még aznap este megműtöttek, de komplikációk merültek fel, újra kellett éleszteni. Ezután egy hétig voltam kómában, semmit nem észleletem a külvilágból, de szerencsére felébrednem. Azóta úgy érzem, hogy május 26-a a második születésnapom"- mesélte a Ripostnak Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.