Elton John Michael Jacksonról is írt önéletrajzi könyvében: "Mentálisan beteg volt"

Elton John Michael Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John önéletrajzi könyve a napokban jelenik meg. A TMZ pedig már szemezgetett belőle részleteket, mint kiderült, Michael Jacksonnal való ismeretségéről is vall benne a brit popsztár.

Elton John 13 éves kora körül találkozott először a fiatal Jacksonnal, akit egy kedves, jóindulatú srácként ismert meg. A későbbi években azonban egyre inkább látta rajta, hogy eltávolodik a világtól. Felnőttként már egyértelműen úgy érezte, hogy szellemileg nem tiszta: "mentálisan beteg volt" - vallja Elton John, aki egy kellemetlen esetet is felidézett, ami nála történt egy partin. A meghívottak között volt Michael Jackson is, aki köztudottan nem érezte jól magát a felnőttek társaságában. Amikor az énekes eltűnt, keresni kezdték, és végül a házvezetőnő kisfiának társaságában találták, éppen együtt játszottak.

Michael Jackson Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.