Ennyire vágyna már gyerekre Katy Perry? Kisbabaként hordozza kutyáját – Fotó

Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain -
babahordozó kutya katy perry kisbaba énekesnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves énekesnő és Orlando Bloom kapcsolata viharos volt, de most úgy tűnik végleg révbe ért, hiszen esküvőjüket szervezik. Nem rég még olyan pletykák is felröppentek, melyek Katy Perry várandósságáról szóltak, de ezek egészen eddig alaptalannak bizonyultak.

Lehetséges, hogy Katy Perry már a saját gyerekére készül, ezért cipeli kutyáját egy babahordozószerű eszközben? Ami tény, hogy az énekesnő rajong kiskutyájáért és szereti , ha mindenhová elkíséri őt Nugget.

Lehet, hogy a sportos ruházathoz nem passzolt a pórázon vezetett, vagy épp csupán ölbe kapott blöki, ezért is döntött Katy a hordozó mellett. Mindenesetre annyit leszűrhetünk a képből, hogy nagyon jól fog állni neki az anyaság, bár reméljük, hogy kisbabája mellett nem a telefonját fogja nyomkodni.

Katy Perry babahordozóban vitte kiskutyáját Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.