Hosszú Katinka is csatlakozott a #tetrischallenge kihíváshoz: fotó

fotó Tetris challenge Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas népszerűségnek örvend hazáknban is a #tetrischallenge néven futó kihívás, aminek keretein belül egy fotón kell bemutatniuk az embereknek munkájukat és az ott használt kellékeket. Rengeteg hatósági szervezet és közszereplő is csatlakozott már a kezdeményezéshez. Ezúttal Hosszú Katinka is megmutatta, milyen eszközökkel dolgozik.

Hosszú Katinka sem akart kimaradni a buliból, így ő is a földre helyezte mindennapi munkaeszközeit és lefeküdt melléjük.

Az Iron Lady is csatlakozott a #tetrischallenghez.

A kihívás célja, hogy minél több munkát ismerjenek meg az emberek. Hazákban csatlakozott már a kihíváshoz néhány rendőri szervezet, tűzoltóság, légierő, orvosok és közszereplők is. Olimpiai bajnok azonban még nem mutatta meg magát, egészen mostanáig.

#tetrischallenge - ez az új őrület a közösségi médiában

Új kihívás terjed az interneten, a #tetrischallenge. Egyre több szakma képviselői csatlakoznak ahhoz a kihíváshoz, amiben a földre fekve, a mindennapi munkaeszközöket felsorakoztatva, felülről fotóztatják magukat a résztvevők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.