Hullarészeg volt, és maga alá vizelt a forgatás alatt Robert Pattinson

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy -
Robert Pattinson forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva módszerekkel készült a Robert Eggers rendezését is dicsérő A világítótorony című film, forgatására Robert Pattinson, aki a kritikusok szerint élete alakítását hozza a filmben.

Ilyen kritikák mellett valószínűleg nem bánta meg a színész, hogy alaposan átlényegült a szerep kedvéért. Robert Pattinson ugyanis rengeteget ivott a forgatások alatt, színésztársát, Willem Dafoe-t majdnem le is hányta, de az is előfordult, hogy maga alá vizelt, vagy úgy kellett kitámogatni a mellékhelyiségre - írja a Filmtekercs.hu.

A filmes portál arról is ír, hogy Pattinson egyáltalán nem híve az olvasópróbáknak, és nem szeret forgatókönyvvel a kezében játszani, mert saját bevallása szerint így nem tudja életrekelteni a karaktert. A jelenetekre inkább a földön ülve, morogva, dülöngélve, a sarat nyalva készült fel. Szóval valahogy így hozta ki magából élete formáját a vámpírfilmek egykori tinibálványa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.