Hosszú Katinkához fűződő barátságáról vallott Hódi Pamela

Hódi Pamela barátság Hosszú Katinka kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela elárulta, lassan egy évtizede, hogy jóban van Hosszú Katinkával.

Különös celebbarátságra derült fény. Kiderült, hogy Hódi Pamela és Hosszú Katinka közel egy évtizede ismeri egymást és a mai napig nagyon örülnek, ha összefutnak. A sztáranyuka a Borsnak elárulta, hogyan ismerkedtek meg, és mit szólt hozzá, amikor a minap véletlenül összetalálkoztak a repülőtéren.

Egy közös barát által rendezett házibuliban találkoztunk Katinkával. Inkább egy csajos összejövetelnek mondanám, ahol sokat beszélgettünk. Egy nagyon nyitott, végtelenül kedves, szerény sportolólányt ismertem meg Katinkában, aki már akkor elképesztő lelkesedéssel mesélt az úszásról, és akinek az izmairól képtelen voltam levenni a szememet. (...) Nagyon megörültem, amikor megláttam Katinkát. Összemosolyogtunk. Szakítottam, majd megtaláltam a párom, és boldog vagyok. Ahogy Katinka is férjnél volt, elvált, majd új szerelmet talált. Sosem gondoltam arra mostanáig, hogy hasonló az életutunk. Csak azon, hogy ha tehetem, Bencével megnézem Katinka versenyeit, szurkolok neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.