Demcsák Zsuzsa esküvő házasság Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krishan hiába szerezte be a szükséges papírokat, lehetséges, hogy jövő nyárig várnia kell Demcsák Zsuzsáéknak az esküvőre.

Mint arról már beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa kedvese, Krishan visszautazott Indiába, hogy hivatalos papírt szerezzen róla, hazájában nincs felesége. Szerencsére a férfinak azóta sikerült elintéznie a papírokat, ám a Blikk most azt írja, az esküvővel valószínűleg így is várniuk kell.

Az okiratot első lépésben le kell fordítani és nemzetközi hitelesítés is szükséges hozzá. A portál azt írja, ezt Magyarországon az Igazságügyi Minisztérium, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara és a Külgazdasági és Külügyminisztérium végzi.

Ha ezekkel megvannak, házassági engedélyre lesz szükségük. Így leghamarabb egy hónap múlva mondhatják ki egymásnak a boldogító igent, de mivel idehaza elég hosszú ez a procedúra, az is lehet, hogy jövő évre csúszik a ceremónia.

Demcsák Zsuzsa és kedvese Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.