A Trónok harca egyik rendezője egyetért a rajongókkal: szerinte is összecsapták a befejező évadot!

Forrás: HBO -
befejező évad őszinteség vallomás Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca rendezője, Neil Marshall az utolsó évad két epizódjáért, a másodikért és a negyedikért volt felelős, de egy interjúban bevallotta, hogy ha rajta múlik a sorozat befejezése, az másképp csinálta volna - írja a BuzzFeed.

A Trónok harca befejező részének vetítése óta már 5 hónap telt el. A sorozat utolsó epizódját a premier napján több mint 19 millióan nézték csak az Egyesült Államokban, ezzel az HBO nézettségi rekordja is megdőlt.

Azóta 1,7 millió rajongó írt alá petíciót, hogy forgassák újra az utolsó évadot.

A rajongók elégedetlensége abból adódik, hogy a befejező rész cselekménye szerintük abszolút nem következetes, és nincsenek kibontva az apró nüanszok.

Míg a forgatókönyvíró David Benioff és Dan Weiss leginkább hallgat, Neil Marshall az Entertainment Weeklynek őszintén elmondta:

egyetért a rajongókkal, valóban el lett kapkodva az utolsó évad.

"Míg korábban minden szépen, pontról pontra ki volt bontva, most hirtelen gyorsan és következetlenül történtek a dolgok, és ez joggal háborított fel sokakat. Én sok mindent másképp csináltam volna, az biztos, de lássuk be: nem lehet mindenkit boldoggá tenni a befejezéssel..." - fejtegette.

Trónok harca Forrás: HBO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.