Született feleségek büntetés börtön Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még márciusban írtunk arról, hogy az 56 éves Felicity Huffmant letartóztatták, miután csalással és vesztegetéssel gyanusították. A színésznőről kiderült, hogy több gazdag szülőhöz hasonlóan vesztegetéssel akarta bejuttatni gyerekét az egyetemre.

Miután Felicity bűnösnek vallotta magát, szeptemberi tárgyalásán 14 nap börtönre, 30 ezer dolláros bírságra és 250 órányi közösségi munkára ítélték.

A Variety információi szerint a színésznő a keddi nap folyamán bevonult a floridai szövetségi börtönbe, ahol megkezdte kéthetes büntetését.

A Született feleségek Lynette-jére is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a többi rabra: egyenruhát kell viselnie, minden reggel 5 órakor ébresztik, és naponta többször ellenőrzik majd cellájában. Huffman az őt képviselő ügyvédi iroda tájékoztatása szerint három rabbal került egy cellába.

Actress Felicity Huffman exits the courthouse after facing charges for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP) Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.