Esküvője reggelén vesztette el édesanyját a menyasszony

Forrás: Shutterstock -
édesanya halál esküvő menyasszony rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nell az esküvője reggelén vesztette el rákkal küzdő édesanyját. A ceremóniát ennek ellenére megtartották. Az ifjú feleség elmesélte, mit élt át élete egyik legmeghatározóbb napján.

A 24 esztendős Nell édesanyjánál, Beckynél végső stádiumú agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok. Amikor ezt megtudta a család, a lány úgy döntött, három hónappal előbbre hozza az esküvőjét, hogy anyukája még vele lehessen a nagy napon.

Az 56 éves Becky még láthatta lánya esküvői ruháját, és felolvasták neki a eskü szövegét is. Úgy tűnt, még láthatja a lányát az oltár előtt, ám az utolsó hétvégén egyre rosszabbul lett.

Nell rendre az édesanyja szobájában aludt a padlón, nem akarta őt egyedül hagyni, ha két percre kiment a mosdóba, akkor is elköszönt tőle. Esküvője napján azonban a készülődés miatt reggel 7-kor ott kellett őt hagynia. Két órával később felhívták, hogy édesanyja elhunyt.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Az esküvőt végül megtartották és az azt követő összejövetelt is.

A boldogító igen kimondása után volt, aki gratuláló, és volt, aki résztvétet nyilvánító szavakkal lépett oda hozzám... Az első táncunknál majdnem elsírtam magam, de arra gondoltam, anya is azt szeretné, ha boldog lennék ezen a napon és ünnepelnék" - nyilatkozta a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.