Jennifer Aniston szelfije felrobbantotta az Instagramot!

Forrás: Getty Images/Warner Bros.
Forrás: Getty Images/Warner Bros. -
sorozat Jóbarátok szelfi Instagram Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sorozat szexi színésznője, az idén 50 éves Jennifer Aninston a minap úgy döntött, felregisztrál az Instagramra. Első posztként egy szelfit tett ki a 10 éven át futó sorozat szereplőivel, így követői rögtön találgatásokba kezdtek.

Aniston fotója közel 8 millió kedvelést zsebelt be, a Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, és David Schwimmer társaságában lőtt kép alá pedig azt írta,

„Most már az Instagramon is jóbarátok vagyunk."

2004-ben ért véget minden idők egyik legnézettebb sorozata, a Jóbarátok, és azóta rajongók milliói találgatják, hogy lesz-e folytatása. A képet látva sokan abban bíznak, hogy hamarosan újra képernyőre kerülhet a Jóbarátok.

Friends Matt Le Blanc Lisa Kudrow David Schwimmer Jennifer Aniston Matthew Perry Courtney Cox-Arquette Forrás: Origo

Az új Instagram-fotó szó szerint megbénította az internetet, ugyanis annyian kezdték el bekövetni fiókját, hogy az rövid időre elérhetetlenné vált. - írja a Guardian.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.