Másfél év alatt négyszer kellett műteni a Fuss család, fuss edzőjét, Bodó Imit

vakbél műtét Fuss család, fuss! Bodó Imi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vakbél-, vastagbélgyulladással és sérvvel kellett megküzdenie korábban a Fuss család, fuss edzőjének, Bodó Iminek.

Tíz évvel ezelőtt életveszélybe került Bodó Imi. A Fuss család, fuss edzőjét másfél év alatt négyszer kellett megműteni egy perforált vakbél és annak következményei miatt. A Blikk azt írja, a testépítő ebben az időszakban összesen 22 kilogrammot fogyott.

A vakbele hátrafelé csavarodott, a perforáció körül pedig egy hatalmas tályog keletkezett.

Életveszélyben voltam, hiszen bármikor felszakadhatott volna ez a tályog, de szerencsére még időben felfedezték, és megműtöttek. Ám ezzel még nem volt vége! Öt nappal később szinte önkívületi állapotba kerültem egy hasgörcs miatt, kiderült, a vastagbelem is begyulladt, egy részét ki kellett venni. Négy és fél órán át operáltak, majd az intenzív osztályra kerültem" – mesélte a lapnak.

A következő nyáron aztán jött az újabb komplikáció, hashártyagyulladás támadta meg, összenövések alakultak ki a belében és később sérve is lett. Szerencsére akkori felesége végig mellette állt és sikerült felépülnie.

Nem adhattam fel, úgy éreztem, fel kell állnom, tovább kell mennem. Dóri rengeteget segített, napi nyolc órát töltött az ágyam mellett. Ekkor döntöttem el, hogy elveszem. Ugyan azóta elváltunk, de azért, amit értem tett, örökké hálás leszek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.