Négy hónap alatt közel 20 kilót dobott le a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

Borsányi Dániel fogyás Sztárban sztár leszek! átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! első élő show-jában Borsányi Dániel igazi energiabombaként szántotta fel a színpadot. A versenyző Dollyként mutatta meg magát, és bár nem volt túl vonzó női jelmezben, 18 kilós fogyásának köszönhetően könnyedén végig táncolta produkcióját.

Dani a tehetségkutató miatt döntött úgy, hogy le kell fogynia, és májusban bele is vágott az életmódváltásba. Az énekes szigorú diétába kezdett, edzésként pedig a fegyencedzést választotta, ami főként saját testsúlyos gyakorlatokból áll. A versenyző elképesztő átalakuláson ment át!

Tóth Gabi versenyzője elárulta, hogy négy évvel ezelőtt az esküvőjére sikerült lefogynia, de utána ellustult, és visszaszaladtak rá a ledobott kilók.

"Olyan napi menüt rendeltem, ami amellett, hogy nagyon egészséges, szénhidrátszegény és fehérjében gazdag. Emellett nem ettem mást, és alkoholt sem ittam."

- nyilatkozta a Ripostnak Dani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.