Ők lesznek az idei MTV EMA díjátadó szupersztár fellépői

Forrás: Instagram -
fellépők MTV MTV EMA sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 3-án igazi sztárparádéra számíthatnak a nézők a 23. MTV EMA gálán, Sevillában. A fellépők közt ott lesz a multi-platinalemezes Halsey, a spanyol szupersztár Rosalía, Justin Bieber felfedezettje, a színész-énekes, aki nem mellesleg műsorvezetőként is bemutatkozik, Becky G, a globális világsztár Akon, a pop csillaga, Ava Max, valamint a "Legjobb új" és a "Legjobb feltörekvő" kategória jelöltje, Mabel is. A Life.hu az egyetlen magyar stáb, akik lehetőséget kaptak a vörösszőnyeges tudósításra.

Halsey három jelöléssel áll majd színpadra, hiszen a "Legjobb együttműködés", "Legjobb pop" és a "Legjobb megjelenés" kategóriákban is szavazhatunk rá, míg Rosalía négy jelöléssel tér vissza. Rá a "Legjobb videó", "Legjobb együttműködés", "Legjobb megjelenés" és "Legjobb zene" lehetőségekre szavazhatunk. Az MTV EMA színpadán most debütál Becky G, Ava Max és Mabel is.

Az idei globális ikon, a Green Day lesz Forrás: Instagram

Halsey EMA fellépését az új, "Graveyard" című kislemez kiadása követi a Manic albumából, ami 2020. január 17-én jelenik majd meg. Rosalía EMA fellépése a globális sztárságának előszobája. Az idei házigazda, Becky G Akon-el lép majd színpadra és előadják a "Como No" című spanyol nyelvű albumról az "El Negreeto" slágert, ami nemrégiben debütált a latin listák élén. Ava Max előadása a "Torn" epikus zenei videójának premierje lesz. A brit popszenzáció, Mabel a "High Expectations" stúdióalbumáról a "Don't Call Me Up"-al készül.

Az idei globális ikon, a Green Day lesz, akik az MTV World Stage Sevilla részeként egy látványos előadással készülnek a Plaza de Espana-ból.

Az MTV EMA november 3-án este kerül megrendezésre, Sevillában.

Kállay-Saunders Andrást MTV EMA díjra jelölték - Videóhttp://www.life.hu/hirek/20191013-kallay-saunders-andras-enekest-mtv-ema-dijra-jeloltek.htmlA 23. MTV EMA gála egyik magyar jelöltje Kállay-Saunders András, aki a Life.hu-nak elmondta, mit gondol arról, hogy a világ egyik legrangosabb zenei díj várományosai közé sorolták.Hírek--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.