Fél év együttélés után szakított szerelmével Peter Srámek

Redlemon -
Peter Srámek együttélés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek és kedvese másfél évig alkottak egy párt, majd fél évvel ezelőtt össze is költöztek. Kapcsolatuk azonban nem bizonyult elég erősnek.

Fél év együttélés után döntött úgy Srámek és kedvese, hogy lezárják kapcsolatukat és békében elválnak egymástól. A Rising Star egykori sztárja szomorúan mesélte el, mi történt. Bevallotta, hogy nagyon megviseli a szakítás.

Peter Srámek Redlemon

"Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon szerettem volna, hogy működjön köztünk Adrival. Vidékre költöztünk, örömmel vetettem bele magam a közös életünkbe, de hamar kiderült, egyszerűen nem passzolunk egymáshoz. Különböző volt az életritmusunk és a habitusunk, ami rendre feszültséget okozott köztünk. Úgy döntöttünk, mindkettőnknek jobb lesz, ha külön folytatjuk. Visszaköltöztem Csepelre, ám nem egyedül, egy macskával osztom most meg az otthonomat. Nem akarom tagadni, hogy nehéz napokat élek meg a szakítás miatt, de egy szakmai elismerésnek sikerült jókedvre derítenie. Október 25-én lesz egy koncertem Csepelen, és itt megkapom életem második platina lemezét. Hatalmas boldogság ez számomra, hiszen manapság az emberek nem nagyon vásárolnak lemezt. Nagyon hálás vagyok a közönségemnek, hogy öt éve mellettem vannak, és így is támogatnak" - mondta a Blikknek Peter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.