Kökény Attila elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor esténként megivott egy üveg viszkit

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
Kökény Attila whiskey alkohol viszki függőség dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila korábbi alkoholfüggőségéről vallott.

Kökény Attila nem titkolja, életében voltak nehéz időszakok. Elárulta, évekig küzdött alkoholproblémákkal és nagyon sokat dohányzott, ám idővel ráébredt arra, hogy változtatnia kell.

Negyvennégy éves vagyok, huszonöt évig ittam. Egyszerűen kíváncsi voltam arra, függő vagyok-e, de hála istennek, kiderült: erről szó sincs. Pedig őszinte leszek: én az az ivó voltam, aki nem kettő pohárral fogyasztott éjszakánként. Egy este meg tudtam inni egy üveg viszkit. (...) A leszokásnál döbbentem rá, hogy iszonyatosan erős ember vagyok. A reggeli kávémat például el sem tudtam képzelni anélkül, hogy rá ne gyújtsak. Ezért, amikor leszoktam, a reggeli kávék is elmaradoztak. (...) Már érződött a hangomon a dohányzás káros hatása. Ha ittam és többet cigiztem, másnap nagyon nehezen énekeltem, legyilkoltam a hangszálaimat. Életem legrosszabb döntése volt, hogy rászoktam" - idézi az énekes szavait a Star magazinból a Blikk.

Kökény Attila Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.