Megszólalt Aurélió Caversacco édesanyja: öt év börtönre ítélte a bíróság az egykori valóságshow hőst

börtönbe vonulás bíróság Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurélió Caversacciót 5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amiért állítólagosan elrabolta és súlyosan megverte azt a férfit, aki ellopott tőle kétszázezerforintot.

Teljesen összetört a bíróságon Aurelió, akit a bíróság 5 év két hónap letöltendő börtönbüntetésbe ítélt. Az egykori valóságshow nyertes tagadja a vádakat, nem tartja magát emberrablónak. Szerinte egy hat fős társaság akarja őt irigységből tönkretenni.

Aurelio nagy bajban Forrás: Instagram / Aurelio

Aurélió édesanyja is teljesen kiborult, a Blikknek adott interjút.

"Majdnem elájultam, amikor meghallottam, hogy elítélték a fiamat. Szegénykém nincs jól, itthon van velünk, teljesen összetört. Nincs teljesen magánál, nem hiszi el, ami történt. Imádkoztam érte, hogy győzzön az igazság, mondja azt a bíró, hogy nem bűnös. Mégis elítélték... Anyaként nem tudom elmondani, milyen nagy fájdalom ez. Az egyetlen gyermekem, bele sem merek gondolni, hogy majd a börtönbe kell hozzá bejárnom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.