Nyertes Zsuzsával töltötte a legtöbb időt az ágyban a felesége után Gálvölgyi János

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
ágy házasság Gálvölgyi János szerep intim Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns titkot árult el Gálvölgyi János: mivel rengeteg színdarabban játszott együtt Nyertes Zsuzsával a színpadon, sok közös intim jelenetük volt, ezért gyakorlatilag a színésznő volt az, akivel a feleségén kívül a legtöbb időt töltötte az ágyban.

Gálvölgyi János immár 35 éve ismeri Nyertes Zsuzsát, rengeteg darabban szerepeltek együtt és sokszor intim szituációkat is el kellett játszaniuk. Tele vannak közös emlékekkel és ma is jóban vannak egymással. A színész elárulta, sokan féltékenyek voltak rá amiatt, hogy ennyi időt tölthet Zsuzsa társaságában. Viccesen azt is megjegyezte, a felesége után vele volt a legtöbbet az ágyban.

A feleségem után Zsuzsi az a nő, akivel a legtöbbet voltam ágyban, hiszen rengetegszer alakítottunk kabarékban szerelmespárt, így hát sok intim jelentünk volt" – idézte a színészt a Blikk a Meglepetés magazinból.

Gálvölgyi János Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.