A médián keresztül üzent Fecsó Vasvári Viviennek: "Ne nevelje idegen a fiamat!"

Forrás: RTL Klub -
nevelőszülő Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Vasvári Vivien nem sokkal a Fecsóval való szakítása után már randizgat. Erről azonban volt férjének is megvan a véleménye.

Vasvári Vivien a hot! magazinnak adott interjúban elmondta, hogy valóban randizgat, de nem akar megfelelni senkinek, vagyis nem keres mindenáron párt. Ha azonban mégis megállapodna, azt olyan férfi mellett szeretné megtenni, aki jó példát mutat a gyermekeinek, akiben egy mintaapát láthatnak a picik. Ehhez természetesen Fecsónak is volt néhány szava.

Vasvári Vivien és Fecsó - amikor még teljes volt az idill. Forrás: RTL Klub

"Kereshet mintaapát, de fogalmazzunk pontosan: minta nevelőapát keres" - nyilatkozta Fecsó a Borsnak. "Az exem választásába nincs beleszólásom, egészen addig, amíg nem úgy viselkedik a gyerekemmel, ami nekem nem tetsző. Az én fiam együtt fog élni egy számomra vadidegen emberrel... Ez csak akkor lehetséges, ha nem származik kára ebből a gyereknek. Ne nevelje idegen a fiamat, majd én és Vivien neveljük, ő csak legyen kedves vele és szeresse. Mert ez a legfontosabb: hogy szeretetben, boldogságban, minél kevesebb konfliktus nélkül nőjön fel a fiam. Ennyit kérek" - folytatta Vivien exférje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.