Összeházasodott Tóth Gabi és Krausz Gábor

Forrás:Krausz Gábor / Instagram -
Tóth Gabi esküvő házasság Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén kimondta egymásnak a boldogító igent Tóth Gabi és szerelme, Krausz Gábor.

Heteken belül megszületik Tóth Gabi kislánya és az énekesnő párjával, Krausz Gáborral együtt úgy gondolta, jobb, ha a pici házasságba születik. Épp ezért úgy döntöttek, még a szülés előtt kimondják a boldogító igent. A pár hétvégén állt oltár elé, a ceremónia első képeit a BEST magazinnak mutatták meg.

Vidéki lány vagyok, szerintem az a normális, ha az eljegyzés után jön az esküvő, neki is álltunk azonnal a tervezgetésnek, hetedhét országra szóló lagziról álmodtunk. Az eljegyzést követő héten aztán kiderült, hogy babát várok, a terhességem miatt egy perc alatt szertefoszlottak az esküvőről szőtt álmok. Az első három hónapban csak feküdtem, dolgozni sem tudtam, azon voltam, csak éljem túl valahogy ezt az időszakot. Sokáig eszünkbe sem jutott az esküvő, de most, hogy a szülés előtt két hónappal már teljesen jól vagyok, hétvégén kimondtuk a boldogító igent. Végül nem egészen úgy házasodtunk össze, ahogy elterveztük, mégis életem legcsodálatosabb napja volt" - nyilatkozta az énekesnő.

Gabi hozzátette, esküvői ruhája is pont olyan volt, amilyenről mindig is álmodott. A darab földig ért, hófehér szegecsek voltak rajta, a fátyolra pedig ráírták: „Szeretlek Krausz".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.