Dobó Ági új szerepben próbálja ki magát: "Nagyon boldog vagyok."

Forrás: Instagram/doboagi -
új szerep munka Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági a gasztronómia szerelmese, emellett imád gyerekekkel foglalkozni és beszélni. Most egyszerre hódolhat mindezeknek, ugyanis a Nemzetek Sajtfesztiválján a gyerekrendezvények háziasszonya lesz.

Dobó Ági szépségkirálynőként vált ismertté hazánkban. Két gyerek édesanyjaként és feleségként a gasztronómiában is megtalálta önmagát, olyannyira, hogy főzőműsort is nyert konyhatudományával. Számára két szerelem létezik a családja illetve a gasztronómia. Imádja a gyerekeket is, így nagyon boldog volt, amikor felkérték háziasszonynak egy gasztonómiai rendezvényre.

Utazás a lelked körül Peller Mariannal: Dobó Ági Forrás: Instagram/doboagi

„Nagyon boldog vagyok, mert az életem legfontosabb részei - a gyerekek, a gasztronómia és a jó sok beszéd – koncentrálódnak egy eseményen. Úgy gondolom, nagyon fontos alaposan megismertetni a gyerekeket az őket körülvevő világgal, különösen a természettel, az élőlényekkel és a belőlük származó ételekkel. Manapság erre igen nagy szükség van, mert a kicsik sokszor nem tudják, hogy miként készül például a tej vagy a sajt. A fesztiválon ezt megtanulhatják, ugyanis mini sajtüzemben készíthetnek sajtot, megismerhetik a tejelő állatokat és vetélkedőkön vehetnek részt" – mondja Dobó Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.