Ebben az egy esetben vetkőzne le a kamera előtt a magyar színésznő

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
színésznő szerep Ábel Anita vetkőzés Balázsovits Edit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázsovits Edit színésznőként igen szemérmes, és állítása szerint egy szerep kedvéért se vetkőzne le még tanga bugyira sem. Ábel Anita azonban megváltoztatta a véleményét – szúrta ki a Ripost.

„Az nem fordulhat elő, hogy engem egy tanga bugyiban lássanak. Még ha a szerep megkívánja, akkor sem. Arra ott vannak a testdublőrök!" – mesélte a NőComment! című műsorban a színésznő, amire Ábel Anita gyorsan le is csapott.

Balázsovits Edit színésznő gátlásos, mégis lenne olyan szerep, amiért levetkőzne Forrás: MTI/Zih Zsolt

„És ha megkapnád életed szerepét? Te is tudod, hogy ezt minden tekintetben neked találták ki. Viszont lenne egy jelent, ahol nem testdublőr kell, hanem Balázsovits Edit testére van szükség, és egy tangában kellene lenned" – érvelt a műsorvezető, amire egyből érkezett is a reakció.

„Még nem volt ilyenre példa, de végül is, ha jobban belegondolok, akkor lehet benne lennék. Ha tényleg arról lenne szó, hogy életem filmjére kérnek fel, és olyan a szerep, hogy pont tangában kellek, hát legyen. De belehalnék!" – szögezte le Balázsovits Edit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.