Krausz Gábor sok mindenen változtat, hogy Tóth Gabi mellett lehessen a szülésnél

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor tervek szülés szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor titokban összeházasodtak. Az ifjú férj most arról mesélt, hogyan tervezik a közeli jövőt és miként szeretne részt venni közös gyermekük érkezésében, aki alig két hónap és megszületik.
Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Instagram/Tóth Gabi

"Szerencsére olyan helyen dolgozom, ahol a vezető beosztású emberek mind gyermekes családapák, így megértik, mennyire fontos időszak következik számunkra. Szeretnék Gabi mellett lenni a szüléskor és utána is, főleg a kritikus első 4-6 hétben.

A konyhai munka nagyon kemény, de hála istennek nekem már más az időbeosztásom. Ma már nem reggel 7-re vagy 8-ra járok be dolgozni és nyomom éjfélig, hanem a kreatív munkában veszem ki a részem" – magyarázta Krausz Gábor – "Van, hogy két hétig nyugi van, de aztán hetekig majd minden este van elfoglaltság. Elég hektikus, de Gabi ezt megérti, hiszen ő a show-bizniszben dolgozik, ami szinte ugyanolyan, mint a vendéglátás. Emiatt sosem volt köztünk probléma, és szerencsére sokat is lehetek mellette, ráadásul december közepétől szabadságon leszek januárig. Izgalmas időszak lesz!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.