Bódi Sylvi fehérneműben pózolva mesélte el, hogy rengeteg ruhája nem megy már rá - Fotó

Forrás: Instagram -
fehérnemű Bódi Sylvi póz gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi rengeteg ruhájától szabadult már meg közösségi oldalán. Rajongói mindent megvesznek, amit csak árul. 

Szexi fehérneműs szelfivel tudatta Bódi Sylvi, hogy ismét eladja használt ruháit, ugyanis a legtöbbe már nem fér bele. A sok szörftől nagyon megizmosodott, így úgy gondolja, jó pár darabot sosem fog tudni már hordani.

"Hihetetlen, hogy mennyi ruha van a gardróbomban... Mindig újabb és újabb darabokat tudok elövarázsolni... Bárcsak a pénztárcámmal lenne ez így...Imádnék újabb és újabb húszezreseket találni benne...
Nagyon sok féltve örizgetett ruhadarabom van, mert abban bíztam, hogy majd egyszer újra jók lesznek rám ezek az egyedi és különleges ruhák... De kivehetem a kezem a biliböl: a szörfözéstöl úgy kikottásodtam, hogy hogy én ezekbe a ruhákba már sosem fogok beleférni... Már pedig ha választanom kell a dögös csipke és egyéb márkás ruhák és a hullámlovaglás között, akkor nem is kérdés, hogy a szörföt választom! Ennek örömére a Facebook-os gardróbvásáromban drasztikus feltöltés várható... Mindenféle kategóriában... Lesz sok dögös Sugarbird ruha, lesznek felsök, nadrágok, cipök, táskák, kiegészítök dögivel, kabátok és szexi fehérnemük" - írta fotója mellé Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.