Top 100 DJ lista zenei díjátadó - egyedül a Life.hu kapott meghívást az eseményre

Armin Van Buuren top 100 dj Danny Rampling Martin Garrix díjátadó Tiesto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollandia legdrágábban épült arénájában, a Johan Cruijff-ben rendezték meg a TOP100 Dj lista díjátadó ceremóniáját a DJ MAG-et, az Amsterdam Music Festival keretében. A stadionban rekord gyorsasággal fogyott el mind a 68 ezer darab jegy, amit az elektronikus zene rajongói szerte a világból vásároltak meg. Az eseményre Magyarországról csak a Life.hu kapott forgatási engedélyt, videós összefoglalónk hamarosan megtekinthető.

Már 1991-ben listázták a dj-ket egy közvélemény-kutatás alapján, akkor még a DJ Magazine újságírói dönthettek a rangsorról.

Illusztráció Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Minden idők legjobb dj-jének eddig Armin van Buurent választották, aki ötször nyert a szavazáson. Második helyen, három-három díjjal Martin Garrix és Tiesto szerepelnek. A 23 éves holland szupersztár, Martin Garrix rendszeresen lép fel a magyar fesztiválokon is, legutóbb a Szigeten zenélt, de állandó fő fellépője a világ legnagyobb zenei rendezvényeinek. 2012 óta óta turnézik, 17 millió Instagram követővel ő a világ legnépszerűbb lemezlovasa. Vagyonát a Forbes Magazin 19 millió dollárra (5,7 milliárd forint) becsüli. Tiesto 34 éve aktívan zenél, folyamatos résztvevője a Top100 dj lista tizes dobogójának.

Az idei év nyertese egy duó, Dimitri Vegas & Like Mike.

Dimitri korábban már nyilatkozott a Life.hu-nak. A belga páros 2015-ben már egyszer megnyerte a dj szavazást, így másodjára állhatnak a világ tetejére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.