Fehér Balázs bevallotta Eszternek, melyik lány tetszik neki a villában! -Videó

Eszter Nyerő páros őszinteség vonzódás Fehér Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros versenyzői, Fehér Balázs és szerelme, Eszter talán a műsor legfurcsább párosa címet is viselhetnék. Kettesben elvonulva arról beszélgettek, kinek ki tetszik a villában.

Balázs miután kilépett a The Carbonfools zenekarból, egyre rosszabb lelkiállapotba került. Nincstelen lett, magányossá vált, nyugtatókon és kedélyjavítókon élt, és már az öngyilkosság is megfordult a fejében. Élete legrosszabb időszakában találkozott Eszterrel, aki kirángatta depressziójából.

Az RTL Klub új műsorának köszönhetően a nézők mélyebben belepillanthatnak a szerelmesek életébe, akik 2018 januárja óta alkotnak egy párt.

A nézők az egyik feladat kapcsán erősen bírálták Eszter viselkedését, akiből furcsa indulatokat hozott ki megelevenedett rémálma. A lány először durva szavakkal illette a statisztákat, akiknek az volt a feladatuk, hogy "elcsábítsák" szerelmét, majd a játék végén sírógörcsöt kapott.

Balázs és Eszter kapcsolata az őszinteségen alapszik, így nem meglepő, hogy az énekes azt is bevallotta párjának, melyik lány tetszik neki a bentlakók közül.

"Régen nagyon szerettem azokat a lányokat, akiket óvni, védeni kell, és a Petra az tipikusan olyan. Ő egy szép lány, szép az arca, aranyos, kedves, nyitott, pszichológiát tanul... Igazából a többiek is szépek, de egyik csaj sem a zsánerem. "

- vallotta be Balázs Eszternek.

A szerelmesek szerint az, hogy ilyen dolgokról beszélnek, még közelebb hozza őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.