A Nyerő Páros versenyzői, Fehér Balázs és szerelme, Eszter talán a műsor legfurcsább párosa címet is viselhetnék. Kettesben elvonulva arról beszélgettek, kinek ki tetszik a villában.

Balázs miután kilépett a The Carbonfools zenekarból, egyre rosszabb lelkiállapotba került. Nincstelen lett, magányossá vált, nyugtatókon és kedélyjavítókon élt, és már az öngyilkosság is megfordult a fejében. Élete legrosszabb időszakában találkozott Eszterrel, aki kirángatta depressziójából. 

Az RTL Klub új műsorának köszönhetően a nézők mélyebben belepillanthatnak a szerelmesek életébe, akik 2018 januárja óta alkotnak egy párt.

A nézők az egyik feladat kapcsán erősen bírálták Eszter viselkedését, akiből furcsa indulatokat hozott ki megelevenedett rémálma. A lány először durva szavakkal illette a statisztákat, akiknek az volt a feladatuk, hogy "elcsábítsák" szerelmét, majd a játék végén sírógörcsöt kapott.

Balázs és Eszter kapcsolata az őszinteségen alapszik, így nem meglepő, hogy az énekes azt is bevallotta párjának, melyik lány tetszik neki a bentlakók közül.

"Régen nagyon szerettem azokat a lányokat, akiket óvni, védeni kell, és a Petra az tipikusan olyan. Ő egy szép lány, szép az arca, aranyos, kedves, nyitott, pszichológiát tanul... Igazából a többiek is szépek, de egyik csaj sem a zsánerem. " - vallotta be Balázs Eszternek.

A szerelmesek szerint az, hogy ilyen dolgokról beszélnek, még közelebb hozza őket.