Brooklyn Beckham anyukája fiatalkori másával randizik

Forrás: NORTHFOTO/Wiese/face to face/Wiese/Face To Face
Forrás: NORTHFOTO/Wiese/face to face/Wiese/Face To Face -
David Beckham Brooklyn Beckham Phoebe Scarlett Torrance Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham és a modellként dolgozó Hanna Cross nyáron döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Bár szakításuk óta csak néhány hónap telt el úgy fest, Brooklyn már egy másik lánnyal randizik.

Viktoria és David legidősebb fia egy fiatal színésznővel, a 25 éves Phoebe Scarlett Torrance-szel került közelebbi kapcsolatba. - írja a DailyMail.

Phoebe 5 évvel idősebb a Beckham fiúnál, ráadásul annyira hasonlít Viktoria Beckhamre, hogy a sztárfeleség hasonmásaként is dolgozott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

You can ring my bell

Phoebe Scarlett Torrance (@phoebetorrance) által megosztott bejegyzés,

Victoria Beckham már 45 éves, de életkorából akár egy évtizedet letagadhatna. David Beckham felesége még szeptemberben árulta el rácmentes arcának titkát.

A hírek szerint egyébként Brooklynt előszeretettel ugratják társai a megdöbbentő hasonlóság miatt, de a 20 éves srác mindenkit megnyugtatott, hogy a hasonlóság csak a véletlen művel, és nem nem érez vonzalmat saját anyja iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.