Amber Heard kiakadt: neki is ugyanannyi joga van a meztelenkedéshez, mint Jason Momoának

mellbimbó Amber Heard Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram képmegosztó alkalmazás köztudottan szigorú a női mellbimbókkal szemben. Nem véletlenül alakult korábban a Free Nipples (szabad mellbimbók) mozgalom sem, amihez sok celeb is csatlakozott annak idején. Ezúttal a modell, Amber Heard akadt ki, amiért az Instagram eltávolította a mellbimbóját. 

Amber Heard nemrégiben posztolta ezt a képet az Instagram-oldalára, csak éppen a mellbimbót kitakaró szív nélkül. A rendszer szinte azonnal letiltotta a fotót, amin a modell kiakadt.

Kísérletképpen fogta Jason Momoa arcát és testét, és kicserélte a sajátját, hogy megnézze, a férfi mellbimbókkal is hasonlóan bánik-e el a rendszer. A fotó persze maradt, vagyis Amber Heard szerint az applikáció tovább folytatja a női test diszkriminációját.

Azért azt hozzátesszük, hogy Momoa mellbimbója a sok tetoválás miatt egyáltalán nem is látszik, így nem volt éppen tökéletes a kísérlet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.