Ez a híres színésznő volt a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjének, Tasnádi Bencének első szerelme

Forrás: TV2 -
Trokán Nóra Tasnádi Bence Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tasnádi Bence hétről hétre bámulatos produkciókkal nyűgözi le a közönséget a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A Katona József színház fiatal színésze ezúttal magánéletébe is betekintést engedett: első szerelmi kapcsolatáról vallott. 

Tasnádi Bence első igazi szerelme Trokán Nóra volt. "A gimiben is voltak már kisebb csetlések-botlások, néhány hónapig tartó próbálkozások, de a Nórival való kapcsolatomat tartom az első beteljesült szerelemnek. Én elsőéves, ő harmadéves volt a Színművészeti Egyetemen, amikor összejöttünk. Mindennel együtt 3 évig tartott a kapcsolat, és azt hiszem, én tehetek arról, hogy vége lett" - mesélte a Ripostnak Bence.

Tasnádi Bence Forrás: TV2

A legutóbb Karády Katalint megformáló színész saját bevallása szerint, akkoriban kissé labilis volt, családi dolgok és a jövő bizonytalanságai is nyomasztották. Ezért őrült, hajmeresztő dolgokat művelt, amivel volt párját teljesen kiakasztotta. "Elég labilis voltam akkoriban, szélsőséges, önpusztító életet éltem. Nem viselkedtem jól a kapcsolatomban sem, sok hülyeséget csináltam. Például azzal provokáltam Nórit, hogy háztetőkre másztam fel, és élveztem, ha kiborul. De olyan is volt, hogy az autók között rohangáltam a Rákóczi úton, miközben ő sírva kérlelt, hogy jöjjek fel a járdára" - árulta el a lapnak Bence, aki azóta megnyugodott, ráadásul két éve stabil párkapcsolatban és kolléganőjével, Józsa Bettinával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.