Király Viktor képviseli Magyarországot a 2019-es MTV EMA-n

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
zene MTV EMA Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő képviseli Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Sevillában.
Király Viktor álma valóra vált Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

„Az első MTV-s élményem egy nagyon meghatározó jelenet volt gyerekkoromban. Egy idősebb haverom kérdezte, hogy láttam-e az új Michael Jackson klipet, de a szüleim nem akarták, hogy megnézzük, annyira ijesztő. Tartottunk egy pinceösszejövetelt a barátokkal, bekapcsoltuk az MTV-t, és addig ültünk ott, amíg nem jött a klip. Lekapcsoltuk a villanyokat, jött a Thriller, és egy hónapon át rémálmom volt" – árulta el nevetve az énekes.

A november 3-i díjátadó gála fellépői között ott lesz többek között Halsey, a spanyol szupersztár Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max, valamint a "Legjobb új" és a "Legjobb feltörekvő" kategória jelöltje, Mabel is. Becky G nem csak jelöltként és előadóként lép majd a színpadra, ő lesz a 2019-es EMA hostja is.

Az MTV EMA a világ minden pontjáról, több, mint 180 ország rajongói számára nyújt páratlan, több platformon is elérhető élményt. A nemzetközi díjátadó gálát élőben, magyar idő szerint 21 órakor szurkolhatják végig a televíziónézők a magyar MTV-n, de a vörös szőnyeges bejelentkezés már 20 órakor kezdetét veszi. A nemzetközi versenyben november 2-án éjfélig szavazhatnak a rajongók kedvencükre az mtvema.com oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.