Tóth Gabi igazán szerencsés kismama: férje minden kívánságát lesi

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan életet ad első gyermekének Tóth Gabi, aki láthatóan nagyon élvezi az áldott állapot örömeit. Munkatársai, a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjai is különös figyelemmel vannak iránta, ráadásul férje minden szabad percét vele tölti. 

Krausz Gábor az Sztárban Sztár leszek! élő adásain is ott van a színfalak mögött, és ahogy jön a reklámblokk, ő már megy is Gabihoz, hogy megbizonyosodjon róla, jól van-e, vagy csak éppen csókot váltanak, ahogy az a Blikk fotóján is látszik. "Gábor, amikor csak teheti, itt van Gabival. Minden mozdulatát, kívánságát lesi, látszik, mennyire boldogok, támogatják és szeretik egymást" - árulta el a lapnak az egyik stábtag. Tóth Gabi és Krausz Gábor egyébként nemrégiben hivatalosan is összekötötték az életüket: a nagy napról készült fotót itt nézheted meg.

Így öleli egymást Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.