Miley Cyrus a közösségi oldalán szólt be durván Liam Hemsworth-nek

Miley Cyrus Liam Hemsworth ex Cody Simpson beszólás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus nem fogta vissza magát és a közösségi oldalán egy bejegyzésben utalta arra, hogy exférje, Liam Hemsworth rossz ember.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth néhány héttel ezelőtt szakított egymással és azóta már mindketten új párra leltek. Az énekesnő jelenleg Cody Simspon színésszel van együtt és boldogságukról gyakran posztolnak is a közösségi oldalaikra.

Legutóbb Miley szájából egy videón elhangzott egy nagyon különös mondat is, amellyel arra utalt, exétől nem váltak egy békében egymástól.

Ne add fel. Nem kell melegnek lenned, vannak a világban rendes pasik is, csak meg kell őket találni. Mindig azt éreztem, melegnek kell lennem, mert az összes srác gonosz. De ez nincs így."

Mint ismeretes, Miley Cyrus szakítása után először egy nő karjaiban vigasztalódott, ezt követően talált rá mostani párjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.