Schmuck Andor elárulta: otthon a felesége a főnök

házasság Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor és 26 évvel fiatalabb kedvese, Eszter közel egy hónapja házasok. Az ifjú pár betekintést engedett otthoni életükbe, elárulták, hogyan telnek a napok az esküvő óta.

"Az égvilágon semmi nem változott közöttünk, mióta házasok vagyunk, hiszen három nappal az első randevúnk után Eszter már nálam lakott. Azóta együtt vagyunk, és gyorsan össze is csiszolódtunk az együttélés alatt, így nagy meglepetés már nem érhet" – újságolta a Borsnak Schmuck Andor, aki a mindennapjaikba is beavatta az olvasókat.

"Eszternek közeledik a vizsgaidőszak, ezért gőzerővel tanul, én pedig annyi teret adok neki, amennyit csak szeretne. Egyébként a házimunkákat felosztottuk, és elfogadtuk azt az aranyszabályt, hogy a nagy dolgokban én döntök, a kis dolgokban pedig ő. Mivel ez idáig nagy dolgok még nem jöttek szembe velünk, így Eszter a főnök. Már nagyon régen megtanultam, hogy vagy boldog akarsz lenni vagy igazad van, így mindig neki van igaza" - vallja az újdonsült férj, aki azt is elárulta, hogy főzést soha nem vállal, de a mosogatás kifejezetten szereti, főleg mert mosogatógépük van. Schmuck Andor korábban azt is elárulta, hamarosan érkezhet hozzájuk a baba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.