Terry Black tetemes adósságot hagyott a gyermekeire

Terry Black adósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black halála után azzal kellett szembesülie gyermekeinek, hogy komoly adósságaik vannak. 33 millió forintra rúgnak a tartozások. 

Egy hónapja távozott az élők sorából Terry Black, gyermekeinek pedig nem csak a fájdalommal kell megküzdeniük, de azzal is szembesültek, hogy rengeteg adósság maradt apjuk után: már a lakbért sem fizette hónapok óta halála előtt.

Terry Black gyermekei nem tudják eltemetni az apjukat Forrás: TV2

"Ahogy Terry papírjait átnéztük, sajnos kiderült, összesen nagyjából százezer euróra, azaz mintegy 33 millió forintra rúgnak a mindenféle tartozások. Fanni még kiskorú, úgyhogy neki a gyámhivatal intézi az örökségről való lemondását" - mondta a Blikknek Árvai Mónika, akit Terry Black még életében jelölt ki arra, hogy gondoskodjon a gyermekekről. Fanninak tehát a gyámhivatal intézi az ügyeit, de Dani már nagykorú, így az intézkedés terhe is a nyakába szakadt.

Apura nem haragszunk, de nem tudtuk, hogy ilyen nagy bajban vagyunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.