Várkonyi Andrea párkapcsolat szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea elárulta, szokott randizni, de nincs új szerelem az életében.

Mióta szakított Bochkor Gáborral, a fél világ arra kíváncsi, vajon ki lesz Várkonyi Andrea új párja. A csinos sztáranyuka a Ripostnak elárulta, mostanában sokat dolgozik és a maradék idejét igyekszik kislányával tölteni. Ugyanakkor nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy esetleg hamarosan újra rátalál a szerelem.

Nos, ez olyan dolog, hogy néha az ember azt hiszi, nem áll még készen, aztán váratlanul bejön valaki azon a bizonyos ajtón és minden megváltozik... És van, hogy várod, és mégsem jön. Talán ez nem is a „készenálláson" múlik. Jelenleg nincs párkapcsolatom, egyedül vagyok. Nem akarok rossz kapcsolatot, de félig jót sem. Egy nagyon jót viszont már szeretnék. Türelmes vagyok ezen a téren. (...) A randi szót nem szeretem. De igen, ismerkedtem, és ismerkedem is férfiakkal. Aztán az ember a találkozók különböző stádiumában eldönti, hogy akar-e további beszélgetéseket, vagy nem."

Várkonyi Andrea Forrás: FEM3 Café

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.