Világsláger lett Jolly egyik dalából

sláger tánc Jolly koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsláger lett Jolly egyik dalából. A Csiki Csiki Bam Bamra világszerte táncolnak az emberek.

Hatalmas szenzáció lett Jolly Csiki Csiki Bam Bam című dala. A világ különböző tájain gyártottak hozzá táncos koreográfiákat. Persze az énekes ezt egyáltalán nem bánja, nagyon büszke arra, hogy egy magyar dal képes volt ilyen siker elérni.

Időnként figyelemmel szoktam követni a YouTube-csatornámat, a dalaim nézettségét. Néhány nappal ezelőtt is épp ez történt, s közben megmutattam a páromnak, Barbarának az egyik korábbi slágeremet, a Csiki Csiki Bam Bam című számomat. Miután megnéztük, a YouTube automatikusan felajánlott több tucat videót, amiben az én dalom szerepelt. Rájuk kattintottam és nem hittem a szememnek. A világ minden pontján, Thaiföldtől, Indonézián, Kínán, Olaszországon és Amerikán át az Egyesült Arab Emirátusig az én dalomra táncoltak amatőr tánccsoportok. (...) Mint kiderült, egy olasz lemezlovastól, Hantos Djay-től indult az egész mozgalom, aki figyelemmel követi a munkásságomat, s elkezdte a játszani az említett dalomat" - árulta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.