Macskáinak köszönheti megmenekülését egy olasz pár

Forrás: Shutterstock -
macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két macskája ébresztett fel álmából egy olasz házaspárt, így sikerült kimenekülniük házukból, amelyet a heves esők miatti földcsuszamlás később romba döntött - írta szerdán az olasz média.

"Simba és Mose, a macskáink akkora zajt csaptak, hogy a feleségem felébredt, és észrevette, hogy a macskák egy faldarabbal játszanak, amely akkor szakadhatott le a plafonról. Észrevettük, hogy repedések nyílnak a falakon" - mondta el Claudio Piana a Secolo XIX című lapnak.

Forrás: Shutterstock

A pár az észak-olaszországi Campo Ligure-i házában tért nyugovóra hétfő este, miközben Liguriában és Piemontéban heves viharok tomboltak.

A pár nem tudta, hogy egy korábbi felhőszakadás miatti földcsuszamlás megrongálta a házuk alapzatát.Kimenekültek a házból, de sártenger állta útjukat, ahonnan tűzoltók mentették ki őket. Később tudták meg, hogy kétszintes házuk teljesen összedőlt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.