Megszólalt Csuja Imre színészkollégája: "Érthető módon távolságtartó lett"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Csuja Imre gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb, hatalmas tragédiával és gyásszal kell megbirkóznia Csuja Imrének. A színész második fiát veszítette el. Az 59 éves színművész fia halála után pár nappal színpadra állt, és hibátlan alakítást nyújtott a Hamletben. Csuja nem beszél a történtekről, de most  egy kollégája megszólalt. 

„Őszintén szólva mi is a kezünket tördelve, gombóccal a torkunkban nézzük őt a drámaibbnál drámaibb szerepeiben, ugyanis pont olyan darabokban játszik, ahol a halál rendre felüti a fejét. A Secondhandben ráadásul övé a legmegrázóbb pillanat, amikor gyermeke elvesztéséről mesél..." – mondta a Borsnak Csuja Imre egyik színészkollégája.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Bejár a színházba, ott van minden próbán, előadáson, kedvesen köszön mindenkinek, ahogy előtte is, de érthető módon távolságtartó lett. Nem beszél a tragédiáról, és érződik, hogy a szünetekben inkább nyugalomban, csendben, egymaga szeretne lenni a gondolataival, és ezt tiszteletben tartjuk" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.