Curtis vallomása: "Nem tartom kizártnak, hogy egyszer nemcsak a magánéletben rendeződünk Majkával"

barátság Majka rapper Curtis énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors információi szerint Majka és Curtis újra jóban vannak, együtt fociznak, és az sincs kizárva, hogy a jövőben újra együtt álljanak színpadra.

Augusztusban volt egy éve, hogy Majka a SZIN-en bejelentette: kiteszi zenekarából Curtist, akivel drogproblémái miatt nem akar tovább együtt dolgozni. A formáció felbomlása óriási port kavart a magyar zenei életben, volt, aki egyetértett, volt, aki megbotránkozott a frontember lépésén. Ám egy év sem kellett hozzá, hogy Curtis élete legdurvább mélypontjából felálljon, és egy drogelvonó kúra után egyedül is platinalemezt alkosson.

"A feleségemért és a kisfiamért álltam fel a padlóról, és elmondhatatlan jó érzés, hogy a lemezem, a dalaim sikeresek, és hogy 30 napon 34-et koncerteztem a nyáron...

...Az állapot, ami körülöttem uralkodott, valóban nem volt elfogadható, ebben igaza volt Majkának. De senki másra nem tartozott a problémám, amit ő ország-világ előtt kiteregetett."

-mondta Curtis.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ketten a hadsereg ellen @majesz187 Fotó: @vass_imre_harkafoto

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Bár Curtis szereti Majkát, és barátként tekint rá, a mai napig elítéli, amit tett.

"...meglehet, kellett ez a löket, hogy észbe kapjak – mindez komoly dolgokat vonhatott volna maga után, hiszen illegális dolgot műveltem. Bűncselekményt követtem el, amiért a rendőrségen is felelhettem volna. De már nem rágódom ezen,

rég megbocsátottam neki, és ez olyannyira a múlt része, hogy mára már közös focit szervezünk épp,

hogy a csapatommal jól megverjük az ő csapatát.

-folytatta a rapper

Curtis kisfia születése óta minden időt kihasznál, hogy családjával legyen, és még az sem jelent gondot neki, ha pelenkáznia kell. Doni érkezése óta új értelmet nyert az élete, új szerepében pedig Majka is osztozik vele.

"Majka még nem látta a fiam, de mindennap küldök neki képeket, videókat, úgyhogy naprakész Doniból. A találkozás is hamarosan meg lesz, csak betegség nehezítette a dolgokat, és nem tartom kizártnak, hogy egyszer nem csak a magánéletben rendeződünk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.