Szabályosan félnek játékostársaik a Nyerő párosban Balázstól és Esztertől

Nyerő páros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, szabályos össztűz zúdult a Faceboon a Nyerő Páros Fehér Balázsára és párjára, Eszterre. Előbb a lány féltékenységi jelenetével verte ki a biztosítékot, majd pedig az nem tetszett a nézőknek, amilyen indokkal Dénest és kedvesét, Petrát hazaküldték. Azt állították, hogy flörtöltek velük. Úgy tűnik azonban, nem csak a nézők akadtak ki, de a villa többi párja is szabályosan fél tőlük. 

Páros randira mentek a Nyerő Páros szerelmespárjai a minap. Balázs és Eszter Sárközi Ákossal és Évivel vacsorázott közösen. Utóbbiak szerint semmiféle flörtölésről nincs szó, inkább csak arról, hogy Eszter olyannyira féltékeny volt Petrára, hogy inkább úgy döntöttek, hogy Fluor Tomiék bentmaradására szavaznak.

A közös vacsora nem telt túl jó hangulatban, Ákos és Évi később kifejtették, hogy szinte félnek társaiktól, hiszen ahogy Déneséket, úgfy őket is bármikor mgevádolhatják valamivel. Később elmondták, nagyon örültek, amikor véget ért a program.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.