Cicciolina fia drogbotrányba keveredett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ludwig heroin marihuána Róma Cicciolina drogbirtoklás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornócsillag fiát, Ludwigot Rómában kapták el a rendőrök, méghozzá drogbirtoklás miatt. Cicciolina majdnem elájult, amikor felforgatták a lakást, de hisz fia ártatlanságában.

Múlthét csütörtökön Ludwig egy bárban töltötte idejét, ahol édesanyja is leugrott pár percre. Nem sokkal azután, hogy Cicciolina hazaindult, látta, hogy fia két rendőr elől menekül robogójával.

Cicciolina ügyvédet fogadott, aki bizakodó fia ügyében Fotó: Polyák Attila - Origo

A dolog érdekessége azonban csak azután jött, hogy a rendőrök elvégezték a házkutatást: egy gramm heroin és két kiló marihuána került elő, ráadásul három afrikai férfit találtak a lakásban, akik épp aludtak. A marihuána egyébként az egyikük bőröndjében volt. Őket a rendőrség azonnal letartóztatta.

Cicciolina ügyvédet fogadott, aki bizakodó fia ügyében:

"Biztos vagyok Ludwig ártatlanságában, az ellene felhozott vádak mind hamisak. Valóban semmit nem tudott az otthonában talált drogokról. Az pedig, hogy befogadta a fiúkat, egy különösen szép és nemes gesztus" – mondta Luca Di Carlo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.