Szüleit is megmutatja új videóklipjében Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi szülő videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyermekkora helyszíneire, és a számára kedves régi arcok közé kalauzolja el rajongóit legújabb videóklipjében, amiben még szülei is szerepet vállaltak. 

Az énekesnő legújabb számához Kishegyesen vették fel a videóklipet. A Magdi számára kedves helyszínek és arcok is megjelennek a felvételen, többek között szülei is. "A szüleim is szerepelnek a videóklipben, ami külön élmény, mert ezáltal örökre megmarad az arcuk, benne lesz ebben a dalban. Nagyon izgalmas volt! Sosem gondoltam volna, hogy lesz ilyen, de érik, változik az ember, én is öregszem, emiatt egyre fontosabbak ezek a dolgok. Olyan jó, hogy mindketten ott vannak, egy ilyen dalban szerepelnek. Szerintem a szüleim tudták, hogy titkon egy kis gyermeki idillt akartam visszahozni, ezért azonnal igent mondtak mind a ketten" - mesélte a Borsnak az énekesnő, aki szerint egy igazán őszinte klip született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.