Lezuhant a Samsung műholdja

Forrás: Samsung -
Samsung műhold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negatív reklám is reklám - tartják a szakemberek. Ebben az esetben ez a kis fiaskó, mivel szerencsére senki nem sérült meg miatta, még plusz hírverést is hozhat a Samsung új telefonjának. 

Az történt ugyanis, hogy a cég egy műholdat küldött fel a sztratoszférába, amihez kapcsolódva az emberek űrszelfiket lőhettek magukról S10-es készülékeikkel. A meglehetősen nagyszabású kampányt ugyanis a Galaxy S10 5G reklámozására álmodták meg.

A Samsung műholdja Forrás: Samsung

A reklámkampány rendben le is ment, kivéve azt a kis gigszert, hogy a műhold a tervezett leszállás ideje alatt lezuhant. A cég szóvivője szerint nem várt időjárási körülmények léptek fel, ezért történt a szerencsétlenség. Ami viszont a szerencse a szerencsétlenségben, hogy senki nem sérült meg, a műhold egy amerikai farmon landolt. Megtalálói videót is készítettek róla:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.