Misurák Tünde, a Sztárban sztár leszek! felfedezettje így ismerte meg mostani férjét

tv2 -
Misurák Tünde ismerkedés Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Misurák Tünde a Sztárban sztár leszek! nagy felfedezettje. Jennifer Hudson bőrébe bújva teljesen elvarázsolta a nézőket és a zsűrit is.

Misurák Tündét egyre többen ismerik a Sztárban sztár leszek! című műsor által. A színésznőként dolgozó édesanya elképesztő hangi adottságokkal rendelkezik, ami hétről-hétre lenyűgözi a mestereket és a nézőket is.

Tünde boldog házasságban él és egy 3 éves kislány édesanyja.

Misurák Tünde tv2

„Kaposváron találkoztam először Áronnal, aki ma már a férjem. Ott felvételiztem, épp az udvaron csináltunk jeleneteket, amikor a kollégiumból kijött egy fiú ingben, zakóban, nyakkendőben meg rövidnadrágban és flip-flop papucsban. Átfutott az udvaron, átugrott a kerítésen és eltűnt. Ez már 14 éve volt. Kiderült, hogy azért volt így felöltözve, mert ő vezette akkor a helyi híradót. Akkor még nem is sejtettem, hogy később ő lesz a férjem" - árulta el férjével való első találkozását Tünde a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.