Szívszorító: Béres Alexandra egy hónapja elhunyt édesanyja még születésnapi ajándékkal készült unokáinak

nagymama Béres Alexandra születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hét eltéréssel két nagy ünnep is volt Béres Alexandráék családjában. A fitneszedző nagyobbik lánya, Panna 10., kisebbik lánya, Flóra pedig 5. életévét töltötte.  

A születésnapi köszöntés természetesen nem maradt el, annak ellenére sem, hogy Béres Alexandra egy hónappal ezelőtt veszítette el édesanyját. "Nehéz erről beszélni, hogy anyu egy hónapja örökre elaludt... Csodás anya és nagymama volt. Már tudta, hogy nem lehet ott a lányok születésnapján, de még küldött nekik ajándékot. Talán ezeket volt a legnehezebb átadni. Nehéz ez mindannyiunknak, de nem akarok keseregni, hiszen anyu sem szeretné, ha ezt tenném. A lányaim mosolya mindig segít és mindig jobb kedvre derít" - mesélte a Blikknek Alexandra, aki azt is elárulta, hogy férjével mindig több kisebb meglepetéssel készülnek lányaik születésnapjára, és kifejezetten szeretnek olyan okos játékokat ajándékozni, melyek kreativitást igényelnek vagy a társas készségeket fejlesztik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.